2013. augusztus 16., péntek

Csontváros láz!!!!!! :)

Sziasztok!
Gondoltam írok egy kis ajánlót a Csontváros könyvhöz és filmhez ami hamarosan látható lesz a mozikban! :)

A Csontváros könyvről:
Miért imádom? Mert egyszerűen nem lehet nem imádni. Mindenből van benne ami egy jó könyvhöz kell. Kaland, romantika, veszély, rejtélyek és viccek. Az Angyalos téma pedig már csak hab a tortán... vagy inkább a habon a cseresznye! :) Bár könyvekben és filmekben is rátudnak kapni egy-egy témára..és ha egy kijön akkor követi a többi is DE a Végzet Ereklyéi semmilyen tekintetben nem egy agyonrágott sztori. Az Árnyvadászok küzdenek a démonokkal és ők tartják kordában az alvilágiakat. Az Árnyvadászok szexi fekete bőr cuccokban harcolnak, tele vannak hegekkel és fekete rúnákkal amik olyanok mintha tetoválások lennének. A könyvben általában a vicces részek voltak a kedvenceim, főleg amikor Jace beszólt egyes szereplőknek vagy csak megjegyzett dolgokat de szinte minden karakternek vannak ilyen pillanatai.
Pl:  " Alec Jace felé bökött a mutatóujjával. – Ha szinte kihaltak – mondta dühtől remegő hangon –, akkor NEM HALTAK KI ELÉGGÉ.– Értem – bólintott Jace. – Szólok, hogy cseréljék ki a bejegyzést a démonológiai tankönyvben „szinte kihaltról"-ról arra, hogy „Alec szerint nem haltak ki eléggé.Ő úgy szereti, ha a szörnyek nagyon, nagyon kihalnak." Akkor elégedett leszel? "
Nem tudok rosszat mondani a könyvről és a könyvsorozatról sem. Remélem, hogy így leszek a filmmel is. A legnagyobbat akkor csalódnék a filmben, ha a poénok kimaradnának. :)
A kedvenc karaktereim: Magnus, Jace és Alec. De ugyanúgy imádom Claryt és Isabellát és Simont is! :D

Cassandra Clare - Csontváros

Egyik film plakát :)

Másik film plakát! :)


Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek a könyvet ill. a FILMET ami Augusztus 29.-től látható a mozikban!!!!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése